Goedkoop autoruit vervangen

Wilt u goedkoop uw autoruit vervangen? Dan bent u hier op het goede adres. Wij Prins Autoglas kunnen u daarmee helpen. Wij vervangen voorruiten, zijruiten en achterruiten

Als u WA-extra of Allrisk verzekerd bent is het vervangen van de ruit van uw auto kosteloos. Als u uw auto niet met een van die twee verzekeringen heeft verzekerd worden de kosten helaas niet voor u gedekt. Maar gelukkig zijn de autoruiten die wij gebruiken een stuk goedkoper dan grotere aanbieders . En ook nog van hele goede kwaliteit. Onze ruiten voldoen namelijk aan de kwaliteitsnormen van de auto industrie. En de leveranciers van onze ruiten zijn dezelfde leveranciers als die van de auto fabrikanten.

Zijn tweedehands autoruiten te vertrouwen?

Tweedehands autoruiten zijn zeker te vertrouwen, want de ruiten zijn heel goed getest en zijn qua kwaliteit niet slechter dan nieuwe autoruiten. Toch raden wij u aan om nieuwe ruiten te nemen, omdat er op tweedehands autoruiten geen garantie zit. En soms zit er toch schade op de ruit zonder dat dat direct zichtbaar is.

Zelf uw kapotte autoruit vervangen

Het bespaard natuurlijk behoorlijk wat geld als u uw eigen ruit gaat vervangen. Er zijn zelfs webshops waar u de producten kan vinden die u nodig hebt om een autoruit zelf te vervangen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Wij raden u aan om het te laten doen behalve als u al ervaring heeft in het vervangen van autoruiten. Als u nog geen ervaring heeft in het plaatsen van autoruiten dan kunnen wij u altijd helpen en het voor u doen. Dan gaat het wel iets meer kosten dan als u het zelf zou doen. Maar bij ons kunt u ook goedkoop uw autoruit vervangen.

Goedkoop autoruit vervangen in Utrecht

Heeft u schade aan uw ruiten en is dat niet te repareren? Bij ons kunt u goedkoop uw autoruit vervangen. En dan kunt u weer snel en veilig de weg op. Voor de meeste auto’s hebben wij Prins Autoglas voorruiten op voorraad. De autoruiten worden bij ons gemonteerd door professionele autoruitspecialisten met speciale lijmproducten en gereedschappen.

Contact

Heeft u nog vragen over goedkoop autoruit vervangen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken.

Telefonische zijn we bereikbaar op 030 430 00 80 of 06 84 30 00 80.
Mailen kan naar info@prinsautoglas.nl.

Of wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat altijd klaar!
Adres: Mississippidreef 2A 3565 CG Utrecht.

Berichten Prins Autoglas Utrecht