Juist met kinderen je autoruiten blinderen

Ramen blinderen is erg hip en heeft een stoere uitstraling. Nieuwe auto’s zijn standaard al uitgerust met getinte ruiten. De populariteit is duidelijk merkbaar wanneer je door een garage loopt en al die auto’s ziet. Een groot deel van de auto’s die je hier ziet staan, zal verrijkt zijn met geblindeerde ruiten. Wanneer u zelf nog nooit in een auto met geblindeerde ramen hebt gereden, weet u waarschijnlijk ook niet van welke voordelen u kunt profiteren. Daarom wordt het hoog tijd om hier wat extra aandacht aan te besteden.

Voor moeders is het ook erg om het tinten van de ruiten te overwegen. Want voor uw kinderen is het echt heel erg aangenaam. De meeste moeders maakt het weinig uit hoe een auto eruit ziet, als hij maar praktisch en veilig is in het vervoeren van het gezin. De uitstraling die getinte autoruiten geven is dan ook één van de belangrijkste redenen voor autobezitters om dit te laten doen. Autoruiten tinten zorgt er voor dat de auto er luxer en stoerder uitziet. Ook de kinderen vinden dit fantastisch.

Minder warm op de achterbank

Een grote nadeel van de achterbank is dat het er heel snel warm wordt en dat het ook lastig is om het kouder te krijgen. De airco doet er vaak veel langer over om de gehele auto te verkoelen. Je kinderen zitten dan in de volle zon op de hete dagen van het jaar. Iets wat niet alleen voor meer gehuil zorgt op de achterbank, maar wat zelfs tot gevaarlijke situaties kan leiden. Met geblindeerde ruiten hou je de zon uit de auto. Hierdoor wordt het veel minder warm in de auto. En dat is fijn voor de kinderen!

Wist u dat geblindeerde ruiten er indirect ook voor zorgt dat je de airco en verwarming minder energie gebruikt? De temperatuur in de auto blijft immers zo stabiel mogelijk. Daardoor bespaar je uiteindelijk dus ook nog op brandstofkosten.

Berichten Prins Autoglas Utrecht