Zonneband voorruit

Wat is een zonneband auto precies? Een zonneband is een sticker die je horizontaal aan de bovenkant van je voorruit kan plakken. U kan een zonneband laten plaatsen om minder last te hebben van de laaghangende zon of omdat u het er gaaf uit vind zien. U kunt aan u zonneband auto zelfs nog een hele eigen look van maken. Dat komt doordat wij op uw zonneband ook nog een eigen gekozen tekst kunnen maken.

Plakken en verwijderen van zonneband auto

Wij van Prins Autoglas beginnen met het vet, stof en vuilvrij maken van de voorruit. Daarna maken wij een mengsel van water en zeep en maken we de voorruit goed nat. Als dat gelukt is leggen wij de zonneband op de voorruit. Vervolgens verwijderen wij de papieren zijde en spuiten we de kleefzijde van de zonneband nat. Dan gaan we de zonneband plakken op uw voorruit. Door middel van het mengsel dat we hebben gemaakt kunnen we de zonneband makkelijk verschuiven en zo de zonneband op de perfecte locatie plakken. Als de zonneband op de goede juiste plek zit maken we hem nogmaals nat en vegen daarna het mengsel van onder de zonneband weg. Nu kunnen wij met onze professionele apparatuur de overtollige stukken zonneband weg halen. Ten slotte gaan we de zonneband föhnen tot de luchtbellen weg zijn en tot de zonneband goed is aangesloten met het rubber. Daarna is het een kwestie van wachten tot de zonneband droog is.

Zelf de zonneband van uw autoruit verwijderen?

Als u uw zonneband auto wilt gaan verwijderen moet u letten op dat u geen nagellakremover of stickerverwijderaar gebruikt, want dat kan ervoor zorgen dat de lak van uw auto eraan gaat. U kunt de zonneband auto er wel af krijgen met behulp van een föhn. Om de zonneband met de föhn er af te krijgen moet u de sticker verwarmen maar niet te heet laten worden, want dan kan de zonneband er niet goed vanaf komen. U kunt de zonneband ook bevochtigen met lampolie. Daarna kunt u de sticker er gemakkelijk afhalen en dan kunt u bijvoorbeeld wasbenzine gebruiken om de lijmresten van uw ruit te halen.

Contact

Heeft u nog vragen over zonneband auto? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken.

Telefonische zijn we bereikbaar op 030 430 00 80 of 06 84 30 00 80.
Mailen kan naar info@prinsautoglas.nl.

Of wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar!
Adres: Mississippidreef 2A 3565 CG Utrecht.

Berichten Prins Autoglas Utrecht