Autoruit vervangen Amsterdam

Prins Autoglas

Prins-autoglas-voorruit auto

Autoruit vervangen Amsterdam? Wij van Prins Autoglas kunnen u helpen met het vervangen van uw raam. Wij vervangen voorruiten, zijruiten en achterruiten van alle verschillende soorten auto’s.

Wij zitten zelf in Utrecht-West dichtbij de snelweg (A2). Wij hebben gemerkt dat veel van onze klanten uit Amsterdam komen om hun auto bij ons te laten repareren,:

  • Omdat wij levenslange garantie bieden
  • Binnen 1 dag klaar zijn met het repareren van uw auto
  • Wij de schade kosten regelen met uw verzekeringsmaatschappij,
  • U krijgt een leenauto of leenfiets mee van ons
  • Er staat bij ons altijd een kopje koffie voor u klaar
  • Wij hebben gratis WIFI en een fijne wachtruimte waar u kan werken.

Goedkoop autoruit vervangen Amsterdam

In Amsterdam worden heel veel inbraken gepleegd en er wordt dus ook ingebroken en spullen gejat vanuit auto’s. Wij krijgen ook regelmatig te horen van onze klanten uit Amsterdam dat hun ruit weer eens is ingeslagen of dat er bij hun in de straat is ingebroken. Daarom kunnen wij goedkoop uw autoruit vervangen Amsterdam. Voorruiten kunnen soms nog wel eens hersteld worden. Maar kapotte of beschadigde zijruiten en achterruiten moeten altijd en het liefst zo snel mogelijk vervangen worden.


Het proces van het vervangen van één of meerdere autoruiten beginnen wij altijd met het beschermen van de interieur en exterieur van de auto. Vervolgens halen wij al het gebroken glas en rubber weg. Daarna doen wij altijd een controle of wij het werk goed gedaan hebben. Dus dan lopen wij na of de auto goed is beschermd en of er niet nog ergens glasscherven of kleine stukjes verstopt zitten. Als alles gecontroleerd is gaan we de nieuwe lijm en rubbertjes erbij halen. Dan kunnen we die namelijk opnieuw gaan monteren in uw raam. Vervolgens halen wij een nieuwe ruit erbij (die van dezelfde fabrikant komt als waar de autofabrieken hun glazen vandaan halen) en gaan die monteren in uw raam. Ten slotte doen wij nog een controle om te kijken of alles goed is gegaan. Als alles goed is gegaan kunt u weer veilig met een gerepareerde auto de weg op.

Contact

Heeft u nog vragen over autoruit vervangen Amsterdam? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken.

Telefonische zijn we bereikbaar op 030 430 00 80 of 06 84 30 00 80.
Mailen kan naar info@prinsautoglas.nl.

Of wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar!
Adres: Mississippidreef 2A 3565 CG Utrecht.

Tags: Amsterdam

Berichten Prins Autoglas Utrecht