prinsautoglas-autoruitschade

Prins Autoglas

Mississippidreef 2A
3565 CG Utrecht

}

Ma – Vrij­‍  9:00 – 17:30
Zaterdag‎  10:00 – 15:00
Zondag op afspraak

KVK: 73758124
BTW: NL002436265B53
IBAN: NL11INGB0009139162

Bel: 06 84 30 00 80

Uw Autoruit laten vervangen bij Prins Autoglas betekent
levenslange garantie op montage en lekkage.

Onze klanten beoordelen
Prins Autoglas met een 4.8/5

Stuur een bericht

Wat kost een sterreparatie?
Een sterreparatie kost bij ons € 50,00. Als toch blijkt dat de ruit vervangen moet worden regelen wij dat gelijk. Vaak vergoedt een autoverzekering de kosten van een ruitreparatie.
Waarom is Prins Autoglas veel goedkoper?

Bij Prins Autoglas is uw nieuwe autoruit vele male goedkoper dan bij de grote autoglas concurrenten. Bij ons betaald u niet mee aan dure advertenties en tv-reclames of franchise kosten. Bij ons krijgt u dezelfde A-kwaliteit autoruit van pilkington of saint gobain sekurit inclusief montage voor een veel lagere prijs. Lees ook de reviews van tevreden klanten.

Wat zijn de kosten van een autoruit vervanging?
De kosten van de vervanging van uw voorruit zijn afhankelijk van uw type auto en de ruit die wij daarin plaatsen. Bel ons of vraag online een offerte aan. Natuurlijk kan het ook zijn dat u hiervoor verzekerd bent. Wij kunnen voor u controleren hoe u verzekerd bent.
Kan ik mijn auto in de ochtend brengen en einde van de dag weer ophalen?
Dit is altijd mogelijk. Houd hierbij wel rekening met de intake samen met onze monteur (+/- 20 minuten). Zodra uw auto klaar is zullen wij u gelijk bellen.
Welke papieren moet ik meenemen naar de afspraak?
Neem de groene verzekeringskaart mee naar de afspraak dan regelen wij de rest.
Hoe lang duurt reparatie of vervanging van ruitschade?
Een ruitreparatie duurt ongeveer 1 uur. Voor reparatie kunt u altijd meteen bij ons terecht, maak wel eerst even aeen afspraak.U kunt in onze wachtkamer gebruik maken van de wifi en tv en er staat altijd koffie en thee voor u klaar. U kunt natuurlijk ook even meekijken hoe onze monteur uw ruit herstelt.

Een ruitvervanging duurt ongeveer 2 uur (inclusief 60 min. droogtijd), afhankelijk van het merk en model van uw auto en het type ruit.

Zijn krassen of putjes op mijn ruit ook te repareren?

Indien u een putje in uw autoruit heeft, kan het zijn dat we deze kunnen repareren. Dit doen we op dezelfde manier als onze sterreparaties. Onze monteur zal eerst de putjes en krassen in de ruit beoordelen of een reparatie mogelijk is.

Hoe en waar ben ik verzekerd voor schade aan mij autoruit?

Prinsautoglas kan voor u controleren hoe en of u verzekerd bent voor ruitschade. Bel 0684300080

Hoe lang duurt een sterreparatie?
Een ster / ruitreparatie duurt maximaal 30 minuten. Voor reparatie kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen.Bel ons om een afspraak te maken.

Prins Autoglas

Mississippidreef 2A
3565 CG Utrecht